Download

09:50 - 10:00
Deschiderea evenimentului

STELA TODERASCU

Moderator

10:00 - 10:20
The Evolution of B2B Communication and Marketing During the pandemic (Case Study)
Studiu cantitativ in randul marketerilor si oamenilor de business, ce evidentiaza impactul pandemiei asupra comunicarii si marketingului B2B – care au fost provocarile intalnite in mediul business B2B, ce solutii si instrumente noi au descoperit business-urile si cum vad acestea viitorul campaniilor de comunicare.

Alexandra Cojocaru

Partner, Unlock Research

descarca prezentarea
10:25 - 11:00
Debate: B2B Marketing in the New Normal

Am asistat in 2020 la cea mai rapida trecere de la concept la realitate sub titlul new normal. In aceasta sesiune vom incerca sa identificam principalele schimbari la nivel de demers de marketing in scena B2B si cum s-a recalibrat comportamentul organizatiilor la cea mai rapida schimbare in masa a comportamentului de consumator.

Victor Stroe

Chief Strategy Officer si Associate Director Leo Burnett

Dana Nae Popa

Owner& Managing Director Pastel

Roxana Iancu

Marketing Lead HP Romania

Simona Radu

Head of Global Marketing Communications, Schneider Electric

Gabriel Patru

Fondator Therefour – Brand Strategists, Brand Strategy & Communication Director BDO

11:10 - 11:30
Creativity is the Only Way to Survive and Thrive in B2B
Noua realitate in B2B inseamna digital-virtual-remote. Ne e dor de evenimentele fizice, dar am transformat experientele virtuale in solutii de marketing excelente. Am adaptat Account Based Marketing la noul funnel, am transformat digital eforturile de lead generation si am integrat marketing automation in tehnicile de sales, pentru ca a vinde remote oriunde in lume este noua norma. Afla cum, din 3 case studies MRM pentru 3 categorii cheie.

Raluca Berceanu

B2B Business Director, MRM Romania

descarca prezentarea
11:40 - 12:00
How Chatbots Can Help to Increase your B2B Sales and Improve the Customer Experience?

Raluca Tatarusanu

Sales Director Druid

Aleksandra Pekovic

Head of Digital Transformation, Telekom

12:10 - 12:30
Granular Personalisation in a World of Noise
Marketingul evolueaza pentru companiile B2B si integreaza tacticile de promovare cu cele de vanzari. Bogdan Lupu ne va impartasi cateva detalii din campania de lansare a primului pilot de ABX de catre Keyfactor, concept, arhitectura campanie, mixul de canale & mesajele personalizate, rezultate & key learnings.

Bogdan Lupu

B2B Director, Kubis

descarca prezentarea
12:40 - 13:00
Improve Customer Experience Through Real Time Analysis of Content Engagement & User Involvement
Analiza semnalelor captate in timp real si integrarea mai multor surse de date au devenit esentiale pentru dezvoltarea strategiilor de marketing. Fie ca vorbim despre comunicarea B2C sau B2B, putem optimiza exeperienta pe care clientii o au cu brandul, invatand din reactiile comportamentale trecute si previzionand efectele unor comportamente viitoare. Solutiile de data intelligence permit analiza integrata, in timp real a acestor reactii, iar sesiunea va sublinia care sunt avantajele utilizarii unor astfel de solutii pentru a imbunatatii calitatea continutului comunicat de catre branduri.

Rodica Mihalache

Data Intelligence Lead, Publicis Groupe

descarca prezentarea
13:10 - 13:30
How to Attract B2B Clients Following the Trend of Sustainability
Sustenabilitatea a devenit un punct central in majoritatea strategiilor de business din ultimii ani, cand ‘’salveaza planeta’’ s-a transformat dintr-un motto interesant intr-o adevarata provocare. Prodir a adoptat aceasta tendinta de-a lungul unui proces gradual de 10 ani si a trecut recent la un nivel superior, dezvoltand primul instrument de scris cu corp 100% biodegradabil. Cand vorbim de strategie de marketing si comunicare B2B, simplele instrumente de scris sunt ambasadori credibili ai brandului. Marco ne va impartasi beneficiile cuantificabile ale acestora, de la consolidarea conexiunilor la marketingul multisenzorial, de la afirmarea pilonilor de business pana la educarea mediului de afaceri si atragerea acestuia catre procesele sustenabile.

Marco Campana

SALES MANAGER, PRODIR

descarca prezentarea
13:30 - 14:00
Pauza de pranz
14:00 - 14:20
Empowering Businesses to Succeed in the New Normal: Mastercard's Tailored Solutions for a Priceless Digital Future
De la modul in care fac platile, pana la felul in care sunt organizate intalnirile interne si prestatia fata de clienti ai afacerii, o mare parte din modul de lucru traditional al companiilor a fost mutat din mediul fizic in mediul online. Mastercard propune o suita de solutii pentru accelerarea transformarii digitale, care vine ca raspuns la nevoia micilor afaceri ce si-au regandit operatiunile in noul context.

Diana Tanase

B2B2C Marketing Manager, Mastercard

descarca prezentarea
14:30 - 14:50
How to Deal with Social Media Crisis

Ioana Manoiu

General Manager GMP PR

descarca prezentarea
15:00 - 15:20
Work in BETA: The Rising B2B Decision Maker
2020 a fost un an plin de incertudini. Pandemia, restrictiile, munca la distanta si modul in care a influentat tehnologia felul in care lucram si comunicam au adus noi provocari si oportunitati. Studiul Institutului B2B „Work in BETA: The Rising B2B Decision Maker”, dezvoltat in colaborare cu GWI si Lucie Greene, extrage din datele a 17.000 de oameni din zece piete pentru a prezenta tendinte in atitudinile si comportamentele lor in mediul de afaceri intr-un moment de impas.

Jennifer Shaw-Sweet

EMEA Lead at the B2B Institute, LinkedIn

descarca prezentarea
15:30 - 15:50
Principles for Navigating in the B2B Ocean
Exista o multime de metode de a atrage atentia oamenilor. Si din ce in ce mai putine care functioneaza cu adevarat. Un lucru este clar: este mult mai dificil sa atragi clienti B2B decat B2C. Dupa 8 ani de incercare-eroare la Omniconvert, in care a construit de la zero 2 echipe de marketing, a invatat multe modalitati care nu merg. Dar a invatat si cateva principii care trebuie respectate pentru a nu te scufunda, a inainta si chiar a prinde viteza in oceanul in care oamenii au atentia mai mica decat a unui peste auriu. In cadrul acestei prezentari, Valentin va impartasi o serie de scurtaturi utile pentru oricine incearca sa marketeze produse/servicii catre clienti de tip B2B.

Valentin Radu

CEO Omniconvert

descarca prezentarea
16:00 - 16:20
From Startup to Scale Up – Do's and Don'ts in B2B Tech Marketing in 1 Year
Peste 1,3 milioane de startup-uri de tehnologie apar in fiecare an. Acestea sunt renumite pentru agilitatea cu care se misca si pentru viteza cu care cresc. Pe de alta parte, este o realitate ca multe startup-uri mor in primii ani de la infiintare din diverse motive - aproximativ 90%. Toata lumea foloseste aceleasi canale si instrumente de marketing, este foarte mult “zgomot digital”. La final de an ceea ce conteaza este impactul functiei de marketing in business, cum optimizezi generarea si conversia lead-urilor si numarul de clienti noi sau loializati. Intr-un B2B startup cu aspiratii de crestere globala accelerata trebuie sa testezi mult, pornind de la o mentalitate de tip "fast beats perfect". Toate in cadrul unor programe integrate de marketing in care monitorizarea rezultatelor si alinierea cu celelalte departamente in jurul nevoilor clientului e esentiala.

Ioana Serban

VP of Demand Generation and Growth Marketing @FintechOS

descarca prezentarea
16:30 - 16:50
Business 2 Business in Screen 2 Screen Era
Pandemia nu a oferit doar niste argumente pentru scepticii digitalizarii, pandemia schimba profund modul in care putem sa traim si sa facem business de acum inainte. Dar daca pana acum schimbarea a avut acest resort al nevoii, al supravietuirii, de acum inainte va fi in legatura directa cu competitivitatea pe piata. Daca pandemia a fost un mare accelerator pentru toti, adoptarea rapida, diferentiata, in conditii normale a noii realitati va deveni cu siguranta diferentiatorul principal. Cum arata viitorul B2B in era ecranelor? Care sunt noile abilitati ale echipei de vanzari? Care este raportul intre contactul direct si cel mediat? Cum arata transformarea catre noua relatie? Toate acestea si multe altele in aceasta interventie.

Mugur Patrascu

Fondator Screen Native

descarca prezentarea
16:50
Incheierea evenimentului

Organizator

Partener

Agentii Partenere

Cu sprijinul

Hosting by Host-Age.ro

Parteneri media