Inregistrare

Va rugam completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la evenimentul Marketing B2B. Taxa de participare la eveniment include: accesul la toate prezentarile incluse in program, dar si accesul la materialele si prezentarile speakerilor.

Important: Persoanele inregistrate la eveniment vor primi un cod unic de acces, iar numarul de accesari unice ale transmisiunii online va fi limitat la numarul biletelor achizitionate.

RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 4 mai 2021 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 5 mai – 24 mai 2021, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Daca anularea inscrierii survine incepand cu data de 25 mai 2021, taxele nu vor mai putea fi returnate.

CUM PLATESTI?

Prin card, imediat dupa completarea formularului de inregistrare, prin directionarea catre procesatorul Netopia Payments (mobilPay).

Prin transfer bancar/mandat postal - plata in lei la cursul BNR din ziua respectiva in contul RO28 RZBR 0000 0600 0775 2420 (lei), deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Dorobanti, beneficiar Evensys Consult.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati departamentul de evenimente al companiei Evensys la tel. 021.231.72.13-16.

Completand acest formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate, sa intre in baza de date a Evensys si sa primiti ocazional materiale informative de la Evensys si partenerii sai.

Organizator

Partener

Cu sprijinul

Hosting by Host-Age.ro