Vorbitori 2023

John Harding-Easson

Head of Influence - EMEA, Ogilvy

John are peste 11 ani de experienta in influencer marketing si inovatia in social media, atat din perspectiva brandului, cat si din cea a agentiei. El s-a alaturat echipei Ogilvy in 2018 si a fost recent numit in fruntea echipei de influenceri Ogilvy din regiunea EMEA. In ultimii 5 ani, John a condus echipa de social media si influenceri a agentiei in Australia si Noua Zeelanda, lucrand cu o serie de clienti, printre care se numara American Express, Audible, Nestle, The Coca-Cola Company, Samsung si Microsoft, obtinand recunoasterea de la Cannes pentru munca sa in domeniul influencerilor pentru KFC. Inainte de a se alatura Ogilvy, John a fost un pionier in initiativele de influenceri si social media la Qantas. Recunoscand valoarea marketingului de influenceri, el a avut un rol crucial in lansarea primului program de influenceri pe termen lung al companiei aeriene, numit QCollective. De asemenea, a fost implicat in prima serie de discursuri Ted Talk in the Sky; o serie de discursuri sustinute de antreprenorii influenti din Australia pentru o audienta interesata de tehnologie si inovatie. John a absolvit Universitatea din Sydney, obtinand o diploma de licenta in International and Global Studies.

Diana Tanase

Marketing Director, Mastercard

Cu peste 17 ani de experienta in publicitate, marketing si parteneriate de afaceri, Diana s-a alaturat echipei Mastercard in 2011 in calitate de consultant. In urmatorii ani, ea a contribuit alaturi de echipa de marketing la definirea strategiei de brand locala, dezvoltarea campaniilor nationale si regionale si localizarea proprietatilor si experientelor globale ale Mastercard. Intre 2011-2013, Diana a facut parte din echipa specializata in promovarea adoptarii platilor fara contact in Romania, urmand aceeasi abordare pentru zona de comert electronic intre 2014-2017. Ulterior, in perioada 2018-2019, Diana a condus redefinirea pozitionarii brandului Mastercard in Romania, selectand domeniul filantropiei in sanatate ca un factor de comunicare, iar in anii urmatori s-a concentrat pe construirea unor campanii pentru promovarea diferitelor tipuri de plati cu cardul si pe dezvoltarea platformei sportive. Diana a absolvit Academia de Studii Economice in 2006, unde a urmat Facultatea de Relatii Economice Internationale, obtinand o diploma in diplomatie economica.

Gabriella Pacso

EMEA Product Led Growth and New Clients Acquisition Leader, IBM

Gaby este un lider transformational cu experienta regionala practica (Europa, Orientul Mijlociu, Africa si America Latina) si o profunda expertiza in marketing, software pentru intreprinderi si strategie de afaceri. Cu o experienta de peste 25 de ani in zona de marketing B2B si industria IT, a dobandit aptitudini de business care unesc strategia si executia de marketing cu obiectivele si rezultatele afacerii. La IBM, este recunoscuta ca lider de marketing si consilier de incredere pentru echipa de senior leadership, cu abilitati dovedite in construirea de strategii si conducerea unor programe cuprinzatoare axate pe rezultate, si in arii variate – de la strategii de marketing digitale, omnichannel, brand, comunicare, media, generare de clienti potentiali, stimularea vanzarilor pana la automatizarea proceselor de marketing, generand un puternic randament al investitiilor pentru business. Gaby are o experienta de succes in construirea, dezvoltarea si motivarea unor echipe de inalta performanta. Fiind absolventa de studii tehnnice (Master in Automatizare si Informatica) este pasionata de inovatie si tehnologie. Detine diploma de MBA de la Henley Management College (Marea Britanie), unde a sustinut disertatia ,,Dezvoltarea eficientei de marketing prin sustinerea performantelor de brand intr-o companie de software”. Este motivata de succes, de atingerea unor obiective ambitioase, de lucrul in medii performante si de stimularea celor din jur catre performanta si dezvoltare. Gaby este campioana a diversitatii si incluziunii in cadrul IBM si Ambasador al Cartei Diversitatii in Romania.

Adrian Hincu

B2B Business Director, MRM

Razvan Barbulescu

Director Global Marketing Communications, Garrett Motion

Razvan este un lider de marketing cu mai bine de 18 ani de experienta la nivel global, cu o cariera de succes in sectoarele B2B si B2C. El a condus departamente precum Product Management, Digital Marketing, Marcom, Channel Marketing, Market Segment Management si Portfolio Management pentru companii din industriile automotive, IT, bancara si telecomunicatii. S-a alaturat echipei Garrett – Advancing Motion in 2017 ca Director Global de Marketing Communications. In acest rol, Razvan a dezvoltat strategia de rebranding dupa spin-off si IPO, consolidand pozitia companiei ca furnizor de tehnologie de ultima generatie in domeniul auto, generand awareness si imbunatatind perceptia asupra companiei. Inainte de a se alatura Garrett, Razvan a condus departamentele de Channel Marketing, si GTS Market Segment Management la IBM, aducand contributii semnificative la dezvoltarea strategiilor de piata. La Vodafone, Razvan a gestionat portofoliul de publicitate mobila si a dezvoltat si lansat produse de succes, precum Vodafone 3G Broadband. De mai bine de 20 de ani, preda la Academia de Studii Economice din Bucuresti unde a instruit peste 15.000 de studenti. Razvan are studii doctorale in Economie sustinute la Academia de Studii Economice si un post-doctorat in Economie acordat de Academia Romana. In prezent este candidat la RO-CA Executive MBA, in cadrul Bucharest Business School.

Ruxandra Bandila

Marketing & Business Development Director, Deloitte Romania

Ruxandra Bandila s-a reintegrat in sectorul serviciilor profesionale prin alaturarea Deloitte Romania in 2019 in calitate de Director Marketing si Dezvoltare de Afaceri. Cu o cariera impresionanta care a inclus trecerea prin diverse domenii, de la cercetare, management de proiect, marketing si dezvoltare de afaceri, la strategie si operatiuni in diferite industrii, Ruxandra Bandila este un lider transformational si un constructor. Inainte de a se alatura Deloitte Romania, Ruxandra Bandila a lucrat ca Director Operational pentru CRH Romania, care a achizitionat Lafarge Romania. Inainte de aceasta, a fost Director de Strategie si Dezvoltare de Afaceri pentru Lafarge Romania. Intre 2007 si 2013, Ruxandra a coordonat activitatile de marketing si dezvoltare de afaceri pentru Romania si Europa de Sud-Est pentru un alt mare cabinet de consultanta. Experienta sa profesionala include si pozitii precum Director Executiv al Consiliului Investitorilor Straini, unde a contribuit la cresterea profilului organizatiei si la rezolvarea problemelor din mediul de afaceri. Anterior, a fost Sef al Departamentului Socio-Economic al Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), unde a gestionat un portofoliu de 3 milioane de dolari SUA. Inainte de PNUD, a fost Director de Proiect al Proiectului de Reabilitare a Scolilor in valoare de 130 de milioane de dolari finantat de Banca Mondiala. Ruxandra Bandila detine un doctorat in Energetica de la Ecole des Mines din Paris. A fost membru fondator al Asociatiei Romane pentru Promovarea Eficientei Energetice (ARPEE) si al Asociatiei Consumatorilor Industriali Mari (ABIEC), precum si membru al consiliului Centrului National pentru Dezvoltare Durabila.

Raluca Dumitra

Head of Marketing, eJobs Group

Cu peste 14 ani de experienta in marketing si comunicare, dobandita lucrand pe o plaja eterogena de domenii, de la jurnalism si e-commerce la resurse umane, Raluca e responsabila la eJobs de crearea si implementarea strategiei de marketing B2B si B2C si de alinierea ei cu obiectivele de business. Se foloseste de expertiza sa in Brand Marketing, Employer Branding, Comunicare Corporate si Interna, Job Classifieds si Strategie pentru a spune povesti prin intermediul tuturor brandurilor din portofoliu, misiunea ei fiind sa echilibreze creativitatea campaniilor de marketing cu realitatea pragmatica a KPI-ilor de business.

Elena Mandache

Marketing Manager, ELDRIVE Romania

Alice Gavril 

Managing Partner, Godmother

Alice Gavril este Managing Partner la Godmother, agentie de brand experience, partener in agentia de digital Cognition si de 2 ani profesor asociat la masterul de Digital Marketing Management al URA.
Iubeste publicitatea de 19 ani si pe parcursul acestor ani a condus cu dedicare echipe de comunicare integrata, apoi digital si acum BTL. Crede ca industria se afla in mijlocul unei schimbari majore, de aceea este focusata pe managementul schimbarii, iar tehnologia are si ea o parte din poveste. Prin digital si tehnologie, indiferent de domeniu, avem puterea de a impinge limitele de aceea este mereu in cautarea celor mai noi tendinte si tehnologii pentru a le integra cu succes in strategiile agentiei in vederea obtinerii unor rezultate superioare.

Loredana Vatavoiu

Director de Marketing, Up Romania

Activeaza de peste 10 ani in domeniul marketingului si PR-ului, fiind un promotor al schimbarii in business. Ii place sa se inspire din arta si de la oameni, sa aduca sens si valoare in proiectele in care se implica. Crede in puterea lui „se poate” in tot ceea ce face si in lucrurile facute pe bune, diferit si cu impact. #RedefinimMunca este un exemplu de campanie care respecta aceste valori, un manifest pentru schimbare in mai mult si in mai bine, inspirat din viata de zi cu zi a angajatilor din Romania, din realitatea lor. Este considerata de cei din jur ca fiind un leader care pune oamenii in prim plan, ii valorizeaza si ii face sa se simta apreciati si sustinuti in activitatea lor.

Robert Katai

B2B Marketing Consultant

Cu peste 17 ani de experienta in marketing si social media, a creat campanii de content marketing care au fost prezentate in publicatii de top precum TechCrunch, Adweek sau Entrepreneur. Din postura de consultant, Robert ajuta companiile sa isi creioneze o strategie de B2B content marketing, sa stabileasca si sa-si dezvolte proiecte noi care sa le puna in valoare unicitatea de brand si produs.

Maria Tataru

Marketing Manager, Autonom

Maria Tataru este Marketing Manager al Autonom Group, furnizor integrat de solutii de mobilitate si finantare. Totodata, Autonom este cea mai mare retea de mobilitate din Romania, formata din 46 de agentii in 31 de orase si o flota de peste 14.000 de masini. Cu o experienta de peste 8 ani in marketing si comunicare, Maria este responsabila de brandul si strategia de comunicare a companiei, de vizibilitatea marcii in randul publicului tinta si de dezvoltarea canalelor de distributie alaturi de echipele de vanzari. De asemenea, este unul dintre cei treizeci de tineri lideri ai generatiei a 11-a Forbes 30 sub 30 Romania.

Ena Karabelas

INTEGRATED COMMS. CAMPAIGN MANAGER EUROPE & LATIN AMERICA, ERICSSON

Ena Karabelas a intrat pentru prima data in mediul de PR si marketing in 2007 si nu a privit niciodata inapoi la cariera in managementul afacerilor pentru care o pregatisera anii de facultate. In 2022, ea s-a alaturat echipei de marketing si comunicare a Ericsson pentru a sprijini eforturile si initiativele acesteia in Europa si America Latina, dupa ce a petrecut 10 ani in pozitii de conducere in agentii locale de PR precum GMP PR si Chapter 4, afiliatul exclusiv al BCW pentru Romania. Experienta profesionala a Enei cuprinde constructia si implementarea strategiilor pentru companii din zona de B2B, cat si B2C, insa pasiunea ei este, fara indoiala, valorificarea puterii unice a storytelling-ului in medii multiculturale si industrii de nisa. Pledeaza pentru campanii si activitati de comunicare care sprijina clar obiectivele de business, fiind ferm convinsa ca creativitatea de dragul creativitatii nu este suficienta.

Gabriel Patru

BRAND STRATEGIST, THEREFOUR.IO

Gabriel are o experienta ampla in Strategie, incluzand creatie, media, tehnologie media digitala si strategie de brand atat B2C cat si B2B. Timp de 15 ani a activat in cateva grupuri de comunicare de top (MullenLowe, BBDO, WPP) ajungand Head of Strategy. Totodata face parte din Consiliul Director al Interactive Advertising Bureau (IAB Romania) din 2013. In 2019 Gabriel a fondat Therefour.io – Brand Strategists, cu scopul de a lega direct eforturile de branding si comunicare de indicatorii de performanta in business.

Organizator

Parteneri 2023

Cu sprijinul

Hosting by Host-Age.ro

Parteneri media