Vorbitori

Raluca Nicolaescu

Head of Marketing, Mastercard

Raluca este Head of Marketing pentru operatiunile Mastercard in Romania, functie pe care o detine din iunie 2020. Responsabilitatile sale includ coordonarea, dezvoltarea si implementarea strategiilor de marketing si comunicare pe piata locala, prin campanii de brand si activitati de comunicare, in linie cu viziunea companiei privind societatea cashless, siguranța platilor digitale, educatia si incluziunea financiara, precum si misiunea sociala a companiei, aceea de a construi un viitor mai bun. Raluca s-a alaturat echipei Mastercard Romania in 2016, in calitate de Marketing Manager, contribuind la dezvoltarea companiei prin initiative dedicate platilor digitale, comertului electronic si inovatiei, care imbina relevanta, ideile curajoase si indicatorii financiari pentru a le oferi consumatorilor solutii sigure, simple si rapide de plata si experiente de nepretuit. Raluca are peste 17 ani de experienta in marketing, in domenii precum FMCG, industria farmaceutica si industria de plati.

Valentin Radu

CEO Omniconvert

Cu un apetit imens pentru inovatie, orientare catre client si date, Valentin Radu a lansat Omniconvert in 2013. In calitate de CEO, Valentin a ajutat managerii si proprietarii de eCommerce, care nu au timp sau resurse sa gaseasca comorile ascunse din datele lor, sa creeze trasee remarcabile ale clientilor si sa imbunatateasca LTV (Lifetime Value). Fiind un veteran in industria eCommerce, Valentin a prevazut o schimbare pe piata inca din 2016. De aceea, acum este arhitectul categoriei de optimizare a valorii clientilor (Customer Value Optimization), un cadru revolutionar pentru companiile de eCommerce care foloseste date cantitative si calitative pentru imbunatatirea LTV pentru companiile de eCommerce.

Ioana Manoiu

General Manager GMP PR

Dupa o scurta perioada petrecuta in presa si cinci ani intr-o agentie multinationala de publicitate, in anul 2005 Ioana Manoiu a fondat agentia GMP PR. Influentata de timpul petrecut in preajma creativilor din publicitate, Ioana a venit cu o viziune noua despre comunicare, agentia devenind in scurt timp o obisnuita a podiumurilor nationale si internationale. Printre distinctiile primite se numara „PR Innovator of the Year”, „Newcomer European Agency of the Year” sau „Romanian PR Agency of the Year”. Ioana Manoiu a fost indicata drept profesionistul cu cea mai mare notorietate din industria autohtona de PR in studiul Unlock Market Research, coordonat de revista BIZ. A absolvit in anul 2010 Programul de Executive MBA la Berlin School of Creative Leadership si detine un Certificat Profesional in Management de la Open University Business School (Codecs).  Ioana a reprezentat Romania in juriul Festivalului de Publicitate de la Cannes.

Simona Radu

Director Comunicare Globala, Schneider Electric

Simona este pasionata de comunicare din copilarie si si-a construit o experienta profesionala solida lucrand in roluri globale in domeniul industrial, mai specific in managementului energiei. In Schneider Electric de mai bine de 10 ani, Simona a experimentat roluri locale, regionale si globale in gigantul de 25mld de euro, in domenii precum: management-ul si dezvoltarea echipelor, comunicare interna, corporate, externa si social media, conducand multiple proiecte transversale si de transformare. Simona are o echipa puternica de comunicatori, aducand multe roluri globale in Romania de-a lungul timpului. Simonei ii place sa isi impartaseasca experienta, participand la evenimente dedicate comunicarii, printre care: Global Insight Internal Communications Conference (digital), Evensys Employer Branding Conference (Bucuresti), EACD European Communications Summit (Berlin), BOC IC Conference (Londra), IC Camp (Londra), we.conect Social Biz Collaboration (Berlin).

Sorin Sfetcu

SEED Manager Google Romania

Sorin este Industry Manager in echipa Google Romania unde lucreaza cu clienti din verticale diverse precum: Retail, FMCG, Telecom, IT&C, etc. El are 10 ani de experienta in digital marketing atat pe partea agentiilor unde a condus filiala locala a celei mai mari retele de performance marketing din lume (iProspect) dar si pe partea de advertiser ca Performance & Analytics Manager pentru Vodafone Romania. Timp de 2 ani a fost implicat ca Trainer in proiectul Google Atelierul Digital unde a ajutat la instruirea a peste 2000 de studenti. Este certificat pe Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Search 360, D&V360, Facebook Blueprint și Attribution Modeling.

Ioana Serban

VP of Demand Generation and Growth Marketing @FintechOS

Ioana are experienta de peste 13 ani in marketing B2B/tech si in implementarea de strategii de crestere si expansiune globala, activand atat ca Director de Marketing in companii internationale, cat si ca antreprenor digital in zona de tehnologie si inovatie.

Victor Stroe

Chief Strategy Officer si Associate Director Leo Burnett

Victor Stroe este Chief Stategy Officer si Associate Director la Leo Burnett Bucharest. In cariera sa de 17 ani in domeniul comunicarii a acoperit cu proiecte de impact aproape toate industriile active din Romania. Parte din filozofia lui profesionala este ca in domeniul comunicarii traim cel mai bun moment posibil, si ca astazi ca niciodata ni se deschid posibilitati dintre cele mai diverse.

Roxana Iancu

Marketing Lead HP Romania & Bulgaria

Roxana este Marketing Lead HP Inc. Romania si face parte din echipa HP din 2011. In aceasta perioada a ocupat mai multe functii si a coordonat activitatile de marketing si trade marketing pentru diverse divizii ale companiei (personal computing, imaging & printing, gaming) in diverse regiuni din estul Europei. In prezent Roxana coordoneaza comunicarea de marketing si partner marketing a companiei pentru Romania si Bulgaria. Anterior a lucrat in agentii de publicitate si consultanta de brand pentru clienti din industrii diverse si are o experienta de peste 15 ani in industria comunicarii.

Dana Nae Popa

Owner& Managing Director Pastel

Dana Nae Popa are o experienta de 18 ani in domeniul comunicarii, dintre care 15 in antreprenoriat, conducand in prezent Pastel, propria agentie de comunicare. Cu o echipa de 30 de oameni si clienti din domenii variante, Pastel ofera servicii de comunicare integrata, cu o abordare strategica si creativa. Ii place sa se implice in proiecte care aduc schimbari in bine, iar de trei ani este si membru in boardul UAPR.

Mugur Patrascu

Fondator Screen Native

Este antreprenor, specialist in marketing digital, strategie si comunicare pe toate mediile. Fondator al agentiei de comunicare Screen Native si de treisprezece ani profesor asociat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii. Are 19 ani de experienta in domeniul comunicarii, dintre care 17 ani in digital. De-a lungul timpului a condus patru agentii de comunicare, cu echipe de pana la 35 de oameni, a realizat campanii pentru peste 300 de branduri si a rulat bugete de peste 10 milioane de EUR. In ultimii ani a dezvoltat si a sustinut peste 30 de workshopuri de strategie si creatie digitala, cursuri de introducere in client service, tool-uri digitale sau management.

Rodica Mihalache

Data & Insights Lead, Starcom Media

Cu 15 ani de experienta in comunicare, din care ultimii 13 s-au axat pe intelegerea consumatorului si a impactului comunicarii, Rodica Mihalache a infiintat in 2012 departamentul Consumer & Business Insights, in agentia Starcom Media, iar in ultimii 3 ani a construit echipa Data & Insights, o echipa capabila sa absoarba orice proiecte de analiza a datelor, de la advanced analytics, business integration, research si dezvoltare de algoritmi si instrumente de analiza.

Raluca Tatarusan

Sales Director Druid

Avand un ADN puternic de vanzari, Raluca conduce in prezent echipa comerciala DRUID in calitate de Director de Vanzari. Concentrandu-se pe stabilirea unui ecosistem sanatos de clienti in toate industriile si avand un rol strategic in dezvoltarea companiei si extinderea la nivel international, a reusit sa aduca sub acelasi portofoliu peste 60 de nume mari din zona de enterprise. Pasionata de tehnologie si de puterea pe care digitalizarea o are in modelarea vietii noastre, Raluca este implicata in mai multe ONG-uri unde sustine proiecte de colaborare, precum si initiative are organizatiei Global Women in Tech.

Bogdan Lupu

B2B Director, Kubis

Cu peste 12 ani de experienta in companii precum IBM, Bitdefender si Veeam, Bogdan are background exclusiv in zona de marketing B2B. In cadrul KUBIS, coordoneaza echipa dedicata activitatilor specifice de B2B pentru piata locala si internationala si este responsabil de dezvoltarea si expansiunea la nivel regional a capabilitatilor si portofoliului de clienti B2B al agentiei.

Alexandra Cojocaru

Partner, Unlock Research

STELA TODERASCU

Moderator

Organizator

Partener

Cu sprijinul

Hosting by Host-Age.ro

Parteneri media